"LUISTEREN NAAR JE LIJF"

Praktijk voor Rebalancing

Anja fysio 1a.jpg

Iets over Anja van Bree

Een drukke en onregelmatige baan gecombineerd met mijn gezin maakte dat ik spiritualiteit steeds voor me uitschoof als iets wat ik ‘later’ wel ging doen. Het ‘later’ werd iets eerder omdat ik rondom 1999 thuis kwam te zitten met een burn-out. Het bleek een ommekeer te zijn, waar ik heel dankbaar voor ben! Sindsdien ben ik tijd en ruimte vrij gaan maken om me écht te gaan verdiepen in spiritualiteit en bewustwording. Om mezelf te ontwikkelen, heb ik diverse opleidingen gevolgd, zoals Reiki 1 en 2 en een tweejarige opleiding tot Reikimaster. Mijn gevoeligheid heeft zich verder vergroot na het volgen van enkele levels in Universal White Time Healing. Ik hoorde over Samassati Kleurenlicht en volgde de drie basismodules en kort daarna de therapeutenmodules. Ik werd geraakt door de eenvoud van de behandeling. Voelde verbazing over het enorme effect wat het Kleurenlicht in mijzelf en andere mensen, teweeg bracht!
Vanaf medio 2008 ben ik in een soort achtbaan beland. Mijn energie kwam in beweging en dit was niet meer te stoppen. Ik durfde en kon ineens beslissingen nemen waar ik jarenlang tegenaan had zitten hikken. Door mijn gevoel en hart te durven volgen, stapte ik op bij een werkgever waar ik jarenlang mee vergroeid leek te zijn, kwam er een nieuwe kans bij een nieuwe werkgever en werden er steeds meer deuren geopend. In vertrouwen bewandelde ik de nieuwe weg, onwetend van wat het me zou brengen, maar het voelde alsof het noodzakelijk was om gewoon te gaan doen!
Het lichaamswerk in de vorm van Rebalancing begon een rol te spelen in mijn leven. Geïnspireerd en zéér nieuwsgierig ging ik zomer 2009 naar een vierdaagse workshop in het verre Groningse Siddeburen. Dit was geweldig… ik voelde me na deze vier dagen energiek, levendig en vitaal! Ik voelde weer leven in mijn lijf en kon weer de ruimte en stroming ervaren op plekken waar mijn lijf jarenlang geblokkeerd was geweest. Mijn lijf en hoofd voelden in die vier dagen compleet ánders, losser, ruimer, meer ontspannen… Ik wilde meer van Rebalancing weten, voelen, ervaren ...Van september 2009 tot juni 2012 volgde ik de driejarige opleiding bij Stichting Opleiding Rebalancing, School voor lichaamswerk & bewustzijn. 

Ik voel me dankbaar en gelukkig: ik heb mijn passie gevonden, mijn ogen stralen weer én ik help een beetje mee om het Licht verder te verspreiden…