"LUISTEREN NAAR JE LIJF"

Praktijk voor Rebalancing

website promo - luisteren naar je lijf - door anne-roos radings - unique softu 2011 - 69.jpg

Ervaringen

Dieneke en Dirk, 65 plus:
We hebben heerlijk (door)geslapen na de behandeling van vorige week! We voelen dat het nog doorwerkt en voor mijzelf valt het op dat ik meer zin heb om de dag te beginnen! 

Dirk zei zonet nog dat hij wat meer ontspannen is....ikzelf ben (nog steeds) opgewekter dan vóór de behandeling en lijk wat minder behoefte te hebben om ( te) lang te slapen, maar heb wel af en toe een 'steekje' hier of daar, ws. door geblokkeerde energie dat beter door wil stromen en dat misschien nog niet kan (denk ik,....) 

nn: 
Je hebt me zoveel gebracht! Ik voel me beter in m'n vel, ben blijer, vind het makkelijker om bij mezelf te blijven.
Mijn tienerdochter merkte op dat ze me nu leuker vindt!
 
Inge, ondernemer:
Gisteren bij Anja van Bree geweest.
Wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar het was een fijne ervaring.
Ze masseert stevig op een bijzondere manier, en vertelde duidelijk wat ik kon verwachten.
Wat de fysio niet kon bereiken , voelt nu na 1 dag al beter.
Natuurlijk even afwachten maar het geeft nu al een veel losser en prettiger gevoel in schouders en rug.
En vannacht beter geslapen. Dus ik happy, ik ga vast een vervolgafspraak maken.
 
Greet, 57 jaar:
Ik ga je missen nu je gaat verhuizen. Jouw behandelingen maakten dat ik het leven weer aankon. Ik ben al een tijdje niet bij je geweest. Jou in mijn buurt te weten, was al fijn! Nu wordt het anders maar gelukkig is het in mij óók anders geworden, voel ik me sterker. Als ik je weer 'nodig' heb zoek ik je gewoon op in Groningen en maak ik er een leuk weekendje weg van! 
 
Vrouw, 40 jaar:
Luisteren naar je lijf, dat is precies wat ik heb geleerd bij Anja. Ik vond het fijn om in een veilige omgeving echt te kunnen voelen wat een aanraking kan oproepen aan reacties en hoe je lichaam en hoofd daar op reageert. Al een tijdje liep ik rond met verschillende spanningen in mijn lijf en specifieke klachten die maar niet weg leken te gaan. Dankzij de open, professionele en warme houding van Anja heb ik een groot deel van de lichamelijke blokkades kunnen loslaten. Mooi ook om te ontdekken dat je lijf een eigen geheugen heeft en dat spanningen en blokkades soms aanwezig zijn zonder dat er nog een emotionele reden voor is. Door het loslaten van de verschillende spanningen is meer ruimte ontstaan, ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen en om deze ook aan te geven. Na elke sessie stapte ik ontspannen in de auto en was ik mij bewust van wie ik eigenlijk ben en hoe goed je je kan voelen als je ontspannen en in balans bent. Soms was dat maar voor een kwartier en soms een hele dag, maar terugdenkend aan dat gevoel weet ik dat ik zo mijn leven wil leven en ben ik aan de slag om dat ook te gaan bereiken.
 
 
Momenteel ervaar ik meer rust (balans) en het voelt alsof het voor dit moment voldoende is. Ik wil je bedanken voor jouw “touch”, die het proces van ontwikkelen nog meer in gang heeft gezet. En ik meld me weer als ik er behoefte aan heb!

Je hebt mooi werk Anja!

Groet,Corine

 
Marijn, jonge moeder:
Wat een ervaring. Ik ben heel blij dat ik bij rebalancing ben uitgekomen. Een jaar na een moeilijke bevalling was mijn denken door een psychiater 'geheeld', maar mijn lijf had mij blijkbaar ook nog een hoop te vertellen. In drie sessies was de cirkel al rond. Spanning werd losgelaten, er kwam ruimte in mijn gewrichten, en alles werd soepeler. Hele gedeeltes van mijn lichaam had ik blijkbaar afgesloten en kon ik nu weer voorzichtig gaan voelen. Tegelijkertijd ontstond er ruimte voor oude emoties en psychologische inzichten. Prachtig! Een aanrader voor iedereen.
 
 
Katinka,43 jaar:
Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Anja terecht. Ik wilde eerst niet omdat het me allemaal te 'zweverig' leek. Ik bleef maar uitstellen maar aan de andere kant was ik wel nieuwsgierig. Ik kon me er geen voorstelling van maken hoe zij mij zou kunnen helpen. Nu ik enkele keren ben geweest kan ik zeggen dat ik zooo blij ben dat ik ben gegaan! Ik ben veel rustiger, zit niet meer zo in mijn hoofd en heb minder hoofd- en nekpijn. Met het zweverig zijn valt het ook wel mee, ze is een nuchtere dame die weet waar ze het over heeft!
 
Fred:
Ruim drie jaar geleden kreeg ik te maken met voor mij persoonlijk twee absolute dieptepunten, waaronder het overlijden van een naast familielid. Dit heeft mij zeer geraakt en ik kwam in een diep dal terecht. Dit dal werd zo diep dat ik lichamelijke klachten kreeg en erg depressief werd. De "emmer" was zowel geestelijk als lichamelijk leeg en ik had vrijwel nergens zin meer in. Dankzij een "gouden tip" van mijn vrouw kwam ik bij Luisteren naar je lijf in Rockanje terecht.

Anja, ben nu ruim drie maanden bij jou in behandeling en wat heb ik al een vooruitgang geboekt! Iedere keer kom ik zelfverzekerder bij jou vandaan en "borrelt" de energie van binnen weer op bij mij! Gelukkig komt er na een moeilijke- en zware periode weer licht aan het einde van de lange- en donkere tunnel! Ik word steeds vrolijker en krijg overal weer meer zin in. Kan nu vooral de zon weer zien schijnen en kijk positief uit naar de toekomst. Anja, ben blij dat de "klik" tussen ons snel ontstaan is en vind jou een echte energieke vakvrouw. Je weet goed waar je mee bezig bent en weet de "juiste snaar" te raken zoals dat heet. Ik ben nog niet helemaal de oude, maar zie met veel plezier uit naar de sessies die nog komen gaan! Ben er zeker van dat ik door jouw behandelingen weer helemaal "terug" kom en misschien nog wel beter zelfs!

 
Chie:
Al jaren liep ik rond met schouder en rugklachten. De klachten werden zo ernstig dat ik slecht liep en veel pijn had. Ik wist niet wat ontspannen was en heb jarenlang onder hoge druk en stress gefunctioneerd totdat ik niet meer kon. De behandelingen van Anja hebben mij geleerd hoe ik mentaal en lichamelijk kan ontspannen. De pijn die ik altijd genegeerd had werd nu aangeraakt. Door te focussen op die pijn en er naartoe te ademen in combinatie met de aanraking van Anja heb ik geleerd aandacht te geven aan de pijn. Hierdoor stroomde de pijn geleidelijk weg en kwam er ontspanning. Na een aantal behandelingen is er meer ruimte gecreëerd in mijn bekken waardoor ik ook minder pijn heb in mijn rug en hamstrings. De behandelingen van Anja zijn een zeer waardevolle aanvulling op mijn oefeningen om mijn lichaam weer sterker te maken. Ik kan nu weer dingen doen waarvan ik dacht dat ik ze nooit meer zou kunnen doen.
 
Robbert, 57 jaar:
De rebalancing en kleurenlichtbehandelingen van Anja hebben mij uit een diep dal in mijn leven geholpen. Drie maanden geleden kwam ik op aanraden van mijn (uitstekende) fysiotherapeut met een vrachtwagen vol vage klachten bij Anja terecht. Mijn lichaam was duidelijk in onbalans t.g.v. beheersing, inhouding, stress, frustraties, tegenslagen, machteloosheid en verdriet.

Als gevolg van de veiligheid en geborgenheid die je door de liefdevolle behandeling van Anja beleeft word je je bewust van je aller diepste gevoelens en kom je in contact met jezelf. De emoties die in je loskomen kunnen soms zeer heftig zijn (zakdoek meenemen!), maar werkten voor mij enorm bevrijdend.

Ineens begrijp je waarom dingen pijn doen, gebeurtenissen verdriet veroorzaken en hoe je er mee om kan gaan.
Anja weet een sfeer van vertrouwen te realiseren waarin je de diepste gevoelens boven water krijgt. Ik ga nog steeds voor behandelingen naar Anja toe en kijk er altijd weer naar uit. Het gaat inmiddels goed, mijn lichamelijke klachten nemen duidelijk af, ik wordt weer sterker en slaap ‘s nachts weer en zonder angstdromen. Ik zou iedereen willen aanraden: luister naar je lijf, het maakt je leven zoveel rijker. Dank je wel Anja, alles draait om de liefde!  Robbert

 
De behandeling vond ik heel fijn om te ontvangen, omdat het zo zacht is en jij heel goed begeleidt. Wat ik bedoel is dat je signalen voelt, dat je luistert. Er gebeurt niets wat je zelf niet wenst. De behandeling geeft een enorme ruimte in de huid en de lagen eronder. Alsof je al die tijd in een te krap vel hebt gewoond en nu de juiste maat hebt. Je voelt veel ruimte die diep ontspant.  De ruimte op borst, schouders, nek en bovenarmen is enorm. Ook is er iets van zielenpijn weggegaan: de tranen die zomaar uit mijn ogen kwamen zonder dat ik huilde. Afwijzing die mijn ziel kon verlaten. De behandelingen die ik eerder heb gehad met Kleurenlicht en Rebalancing hebben enorm bijgedragen in het fysiek en geestelijk herstel na alle operaties. Deze behandeling gaat in mijn gevoel dieper op de meest liefdevolle manier. Dank je wel, liefs Ria
 
Anja heeft een bijzonder gave om mensen tot rust te brengen. Je voelt je bij haar gelijk thuis. Liefdevol en warm onderga je de behandeling Rebalancing! Natuurlijk is het per persoon verschillend wat je op dat moment meemaakt. Er kwam bij mij één en ander los, mooie en minder prettige dingen.Toen het voor mij niet prettig was, ving zij mij op haar warme wijze op! Ik voelde me na de behandeling op een bepaalde manier herboren. Wanneer ik het vaker zou ondergaan, zou mijn balans in evenwicht komen daar waar het wezen moet. Ik beveel iedereen zeker aan om bij haar het te ondergaan.
Jet
 

Afgelopen vrijdag kwam ik bij je voor de volgende Rebalancing-sessie. De ervaringen tijdens deze sessie leven nu nog steeds in mij voort. Het zelfonderzoek en de aanrakingen hebben mij veel inzicht gegeven in wat er op dit moment in mijn lichaam en leven afspeelt. Naast jouw vertrouwenwekkende aanraking, zorgen ook je open, oordeelloze en liefdevolle aanwezigheid in de sessie, in mij voor een gevoel van thuiskomen, volledige ontspanning en ruimte om mijzelf te ontdekken. De combinatie van jouw meditatieve Rebalancing-lichaamswerk met Kleurenlichttherapie hebben mij deze sessie ook verrast. Letterlijk en figuurlijk was het voor mij een verademing om bij jou deze sessie te ondergaan. Wat mij betreft komt er zeker een vervolg. Dankjewel Anja! Emile

Ik ben veilig thuisgekomen; dank je. De rest van de avond stond ik wat wankel op mijn benen. En 's nachts kon ik urenlang niet slapen, maar het leek of dat zo moest...Ik voelde me in een soort contact staan met mijn onderlijf (buik/bekken). Een vreemd gevoel....., maar ook een nieuwsgierig gevoel, hoopvol gevoel. En vanmorgen viel er ook weer een hoopvol kwartje "over dichter bij je gevoel komen" en van daaruit (meer) reageren. En ja, zoals je gisteren al zei, het verstand probeert ook tegen te houden wat je lijf (en gevoel dus) weet. Hoe dan ook, ik ga verder met nieuwsgierig en hoopvol zijn.
Nogmaals bedankt! Magda