"LUISTEREN NAAR JE LIJF"

Praktijk voor Rebalancing

1311861569img3.jpg

Goed om te weten

Bijzonderheden vooraf
Tijdens de eerste afspraak, vraag ik je een behandelovereenkomst te lezen en te ondertekenen.
Voorafgaand aan een sessie nemen we altijd even de tijd om stil te staan bij wat er is en bij wat er speelt. Gebruik je medicijnen? Laat het me weten en neem de bijsluiter mee! 
 
Op de behandeltafel
Het is gebruikelijk om tijdens sessies in je ondergoed op de tafel te liggen. Indien dit lastig voor je is, kun je kleding uittrekken tot waar je je nog comfortabel bij voelt.Voel je welkom om dit in vertrouwen aan te geven! Binnen “Luisteren naar je lijf, praktijk voor Rebalancing” wordt ten allen tijde een slip gedragen. Handdoeken en dekentjes om je toe te kunnen dekken zijn in de praktijkruimte aanwezig. Je hoeft zelf niets mee te brengen hiervoor.

Geen medische behandeling
De sessies die ik geef kunnen je bewustwording, ontspanning, energie en kracht geven. De sessies kunnen je lichamelijke en geestelijke gezondheid verbeteren en je vitaliteit bevorderen. De door mij gegeven sessies zijn geen vervanging voor medische- of geestelijke gezondheidszorg. Raadpleeg bij twijfel over de klacht of aandoening daarom altijd een arts!
 
Vertrouwen, vertrouwelijkheid, veiligheid, geheimhouding en privacy
Binnen “Luisteren naar je lijf, praktijk voor Rebalancing” staan respect, veiligheid en vertrouwen centraal. Alle gedeelde vertrouwelijke en/of persoonlijke  informatie behandel ik met uiterste zorg. Ik houd mij aan de wettelijk vastgestelde geheimhoudingsplicht.
Op verzoek kunt u het privacyreglement ontvangen. De praktijk is ook aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) te Den Haag. Zowel praktijk als website worden momenteel (mei 2018) AVG proof gemaakt.