"LUISTEREN NAAR JE LIJF"

Praktijk voor Rebalancing

img4.jpg

Sessie

De sessies worden gekenmerkt door een individuele benadering. Elke persoon is immers uniek en heeft andere ervaringen in zijn/ haar leven opgedaan. De opbouw van een sessie wordt bepaald door jouw vraag en de informatie die in jouw lichaam is opgeslagen.

Een sessie begint met een zelfonderzoek. Daarmee komen we tot je vraag voor dat moment. Wat speelt er nu? Hoe voelt je lijf? Na het zelfonderzoek vindt het vervolg meestal plaats op de behandeltafel. Gericht op wat voor jouw lichaam op dat moment belangrijk is, beweeg ik het, raak ik het aan. Ik nodig je lichaam op een speelse, soms zachte, soms stevige manier uit om in contact te komen. Het lichaam maakt duidelijk wat het nodig heeft. Dit kan in jou leiden tot emoties, tot het erkennen/ inzien van  gevoelens, ervaringen, overtuigingen en patronen.

Eén of meerdere sessies?
De ervaring leert dat je na meerdere sessies geleidelijk meer kunt gaan voelen. Je ontspant vaak sneller en je laat na enkele sessies meer toe wat er in je leeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om één sessie af te spreken om te kijken of Rebalancing jou aanspreekt!
 
Tijdens de behandeling op de massagetafel is het gebruikelijk om in ondergoed te liggen. Indien dit om welke reden dan ook lastig voor je is, kun je kleding uittrekken tot waar je je nog comfortabel bij voelt. Voel je welkom om dit in vertrouwen aan te geven.