"LUISTEREN NAAR JE LIJF"

Praktijk voor Rebalancing

img1.jpg

Wat is het

Ons lichaam heeft een natuurlijk verlangen naar balans en gezondheid. Als het bij verstoring daarvan er niet in slaagt zichzelf te herstellen, heeft het slechts een kleine stimulans nodig om dat natuurlijke verlangen weer te kunnen volgen. Dit is exact wat Kleurenlicht doet: het presenteert een gezond informatiepatroon aan ons lichaam. Het voegt niet alleen nieuwe energie toe en is niet alleen gericht op het verlichten van de symptomen. Lichttherapie stimuleert ook,  vooral onze lichaamseigen herstelprocessen en daarmee onze blijvende gezondheid.

Het Kleurenlicht wordt toegediend middels een soort zaklamp, de Lumalight. Op deze lamp kunnen losse lensjes geplaatst worden. Deze lensjes zijn van kristal en kunnen verschillende kleuren en verschillende patronen hebben. Elke lens heeft zijn eigen trillingsfrequentie en daardoor ook zijn eigen werking.

Het Kleurenlicht wordt toegepast door direct op het lichaam te schijnen. Dit is de meer fysiek gerichte benadering waarbij licht naar de meridianen gestuurd wordt en ook het endocriene systeem (bestaat uit o.a. bijnieren, nieren, thymus, schildklier) wordt beïnvloed. Ook wordt er vaak ‘in het veld’  of in de aura gewerkt, daarbij is de behandeling meer gericht op de ‘bewustzijnsvelden’. Door met het Kleurenlicht op en boven het lichaam te schijnen kan het lichaamseigen helingsproces weer hersteld worden. Blokkades worden opgeheven waardoor er ruimte ontstaat waarbinnen genezing mogelijk is.

Don’t fight with darkness

Better light a candle…

(Osho)